Leo Jacobs (1951)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Leo Jacobs
Leo Jacobs (1951)

Leo Jacobs (1951)

Kunstenaar

Leo JACOBS (Herentals, 1951), Belgische kunstenaar

Aangeboden items
2
Verkochte items
28
Nationaliteit
Belgisch Belgisch  
Links
Favoriet
FA. (16 x Favoriet)
filters
2 aangeboden items van deze kunstenaar
*list
grid
big-grid
Leo Jacobs - No title kopen? Bied vanaf 460!
Leo Jacobs - No titleSchilderij
Geplaatst doorAqualord
Eindtijd 05-02-2023 om 22:19
Jaartal2000
TechniekOlieverf
Afmetingen110 cm x 110 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerCanvas (Doek)
IngelijstOp Spieraam

Aftersale items

Onderstaande items zijn mogelijk nog beschikbaar. U kunt eenmalig een bod uitbrengen in de aftersale.
Leo Jacobs - Olieverf op doek, Zonder titel kopen? Bied vanaf 250!
Leo Jacobs - Olieverf op doek, Zonder titelSchilderij
Geplaatst doorVeilingmeesterCollecties
Eindtijd 29-01-2023 om 22:41
Periode2000 t/m Heden
TechniekOlieverf
Afmetingen96 cm x 96 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerCanvas (Doek)
IngelijstOp Spieraam

Kunst kopen van Leo Jacobs

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Leo Jacobs? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Leo Jacobs. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Leo Jacobs en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Leo Jacobs te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Leo Jacobs!

Volg het aanbod kunst van Leo Jacobs te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Leo Jacobs te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Leo Jacobs instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Leo Jacobs kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Leo Jacobs!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Leo Jacobs kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Leo Jacobs en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Leo Jacobs via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Leo Jacobs of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Leo Jacobs?

Kunst kopen van Leo Jacobs begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Leo Jacobs, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Leo Jacobs. Om meer kans te maken om de Leo Jacobs te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Leo Jacobs! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.