Leo Leonhard (1939-2011)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Kunstenaar
  6. >
  7. Leo Leonhard
Leo Leonhard (1939-2011)

Leo Leonhard (1939-2011)

Leo LEONHARD (1939 - 2011)

Aangeboden items
1
Verkochte items
0
Nationaliteit
Duits Duits  
Links
Favoriet

Kunst kopen van Leo Leonhard

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Leo Leonhard? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Leo Leonhard. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Leo Leonhard en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Leo Leonhard te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Leo Leonhard!

Volg het aanbod kunst van Leo Leonhard te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Leo Leonhard te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Leo Leonhard instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Leo Leonhard kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Leo Leonhard!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Leo Leonhard kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Leo Leonhard en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Leo Leonhard via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Leo Leonhard of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Leo Leonhard?

Kunst kopen van Leo Leonhard begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Leo Leonhard, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Leo Leonhard. Om meer kans te maken om de Leo Leonhard te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Leo Leonhard! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.