Leo Musch (1943)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Leo Musch
Leo Musch (1943)

Leo Musch (1943)

Kunstenaar

Leo Musch (Amsterdam 1943)

Aangeboden items
1
Verkochte items
12
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
De gekozen filters geven op dit moment geen resultaat. U kunt andere filters proberen terug naar ons gehele aanbod.

Momenteel worden er helaas geen items van Leo Musch (1943) aangeboden. Bekijk ons huidige veilingaanbod.

Er zijn 12 items van Leo Musch (1943) verkocht in het verleden. Wilt u op de hoogte blijven? Stel dan een e-mail alert in!

Wilt u zelf een item van deze kunstenaar in de veiling plaatsen? Dat kan en is zeer eenvoudig. Maak hier een account aan en plaats het in de veiling.


Ontdek Kunstveiling


Kunst kopen van Leo Musch

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Leo Musch? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Leo Musch. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Leo Musch en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Leo Musch te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Leo Musch!

Volg het aanbod kunst van Leo Musch te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Leo Musch te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Leo Musch instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Leo Musch kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Leo Musch!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Leo Musch kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Leo Musch en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Leo Musch via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Leo Musch of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Leo Musch?

Kunst kopen van Leo Musch begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Leo Musch, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Leo Musch. Om meer kans te maken om de Leo Musch te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Leo Musch! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.