Leontine Hesselmann (1945)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Leontine Hesselmann
Leontine Hesselmann (1945)

Leontine Hesselmann (1945)

Kunstenaar

Leontine HESSELMANN (Den Haag 1945)

Aangeboden items
1
Verkochte items
1
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
FA. 
filters

Aftersale items

Onderstaande items zijn mogelijk nog beschikbaar. U kunt eenmalig een bod uitbrengen in de aftersale.
Leontine Hesselmann - No. 9 kopen? Bied vanaf 100!
Leontine Hesselmann - No. 9Schilderij
Geplaatst doorMartha
Eindtijd 07-02-2023 om 21:03
Jaartal1977
TechniekGouache
Afmetingen58 cm x 72 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstIngelijst

Kunst kopen van Leontine Hesselmann

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Leontine Hesselmann? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Leontine Hesselmann. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Leontine Hesselmann en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Leontine Hesselmann te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Leontine Hesselmann!

Volg het aanbod kunst van Leontine Hesselmann te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Leontine Hesselmann te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Leontine Hesselmann instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Leontine Hesselmann kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Leontine Hesselmann!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Leontine Hesselmann kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Leontine Hesselmann en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Leontine Hesselmann via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Leontine Hesselmann of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Leontine Hesselmann?

Kunst kopen van Leontine Hesselmann begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Leontine Hesselmann, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Leontine Hesselmann. Om meer kans te maken om de Leontine Hesselmann te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Leontine Hesselmann! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.