• Populair
 • Loopt vandaag af
 • 1e keer aangeboden
 • Vanaf 1 euro
 • Vandaag geplaatst
 • Laatste kans
 • Alleen aftersale
Deutsch
English
Français
Lodewijk Bosch (1894-1980)
 1. Home
 2. >
 3. Kunstenaars
 4. >
 5. Lodewijk Bosch

Lodewijk Bosch (1894-1980)

Kunstenaar

Lodewijk BOSCH - Graficus en schilder Lodewijk BOSCH werd in 1894 geboren in Amsterdam en overleed 1980 in Parijs. In deze laatste stad woonde hij sinds 1949. Hij zocht zijn landschappelijke onderwerpen vooral in Zuid-Frankrijk en Itali_.

Aangeboden items
1
Verkochte items
10
Nationaliteit
Nederlands
Links
Favoriet
FA. (1 x Favoriet)
filters
1 aangeboden items van deze kunstenaar
*list
grid
big-grid

Aftersale items

Onderstaande items zijn mogelijk nog beschikbaar. U kunt eenmalig een bod uitbrengen in de aftersale.
Aftersale
Lodewijk Bosch - GEZICHT OP TAMESLOUHT MAROKKO kopen? Bied vanaf 30!
Lodewijk Bosch - GEZICHT OP TAMESLOUHT MAROKKO

Grafiek na 1900

Geplaatst doorloverendale

Eindtijd07-05-2022 om 16:33

Jaartal1927
TechniekEts
Afmetingen14 cm x 26.5 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerGeschept Papier
IngelijstAlleen in Passe-partout

Kunst kopen van Lodewijk Bosch

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Lodewijk Bosch? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Lodewijk Bosch. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Lodewijk Bosch en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Lodewijk Bosch te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Lodewijk Bosch!

Volg het aanbod kunst van Lodewijk Bosch te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Lodewijk Bosch te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Lodewijk Bosch instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Lodewijk Bosch kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Lodewijk Bosch!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Lodewijk Bosch kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Lodewijk Bosch en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Lodewijk Bosch via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Lodewijk Bosch of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Lodewijk Bosch?

Kunst kopen van Lodewijk Bosch begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Lodewijk Bosch, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Lodewijk Bosch. Om meer kans te maken om de Lodewijk Bosch te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Lodewijk Bosch! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.