Loes van Goor (1923)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Kunstenaar
  6. >
  7. Loes van Goor
Loes van Goor (1923)

Loes van Goor (1923)

Loes van GOOR

Beeldhouwer, graficus en papierkunstenaar

Geboren te Zwolle in 1923.

Opleiding:

Rijksacademie van beeldende kunsten (Amsterdam)

Woont en werkt in Haarlem

Door: Arthur Brouwers

Aangeboden items
0
Verkochte items
15
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
De gekozen filters geven op dit moment geen resultaat. U kunt andere filters proberen terug naar ons gehele aanbod.

Momenteel worden er helaas geen items van Loes van Goor (1923) aangeboden. Bekijk ons huidige veilingaanbod.

Er zijn 15 items van Loes van Goor (1923) verkocht in het verleden. Wilt u op de hoogte blijven? Stel dan een e-mail alert in!

Wilt u zelf een item van deze kunstenaar in de veiling plaatsen? Dat kan en is zeer eenvoudig. Maak hier een account aan en plaats het in de veiling.


Ontdek Kunstveiling


Kunst kopen van Loes van Goor

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Loes van Goor? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Loes van Goor. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Loes van Goor en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Loes van Goor te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Loes van Goor!

Volg het aanbod kunst van Loes van Goor te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Loes van Goor te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Loes van Goor instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Loes van Goor kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Loes van Goor!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Loes van Goor kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Loes van Goor en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Loes van Goor via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Loes van Goor of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Loes van Goor?

Kunst kopen van Loes van Goor begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Loes van Goor, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Loes van Goor. Om meer kans te maken om de Loes van Goor te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Loes van Goor! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.