Louis Landre (1875-1952)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Louis Landre
Louis Landre (1875-1952)

Louis Landre (1875-1952)

Kunstenaar

Louis LANDR_

Aangeboden items
1
Verkochte items
16
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
filters
Louis Landre - Herengracht kopen? Bied vanaf 225!
Louis Landre (1875-1952) Nederlands Herengracht
TechniekHandgekleurd
Afmetingen51 x 60 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstIngelijst
Openingsbod
€ 225
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Louis Landre

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Louis Landre? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Louis Landre. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Louis Landre en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Louis Landre te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Louis Landre!

Volg het aanbod kunst van Louis Landre te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Louis Landre te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Louis Landre instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Louis Landre kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Louis Landre!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Louis Landre kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Louis Landre en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Louis Landre via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Louis Landre of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Louis Landre?

Kunst kopen van Louis Landre begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Louis Landre, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Louis Landre. Om meer kans te maken om de Louis Landre te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Louis Landre! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.