Louis Soonius (1883-1956)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Louis Soonius
Louis Soonius (1883-1956)

Louis Soonius (1883-1956)

Kunstenaar

Den Haag 1883-1956 Den Haag De kunstschilder en tekenaar Lodewijk (Louis) Soonius woonde en werkte hoofdzakelijk in en rondon zijn geboortestad Den Haag. Soonius is vooral geliefd als schilder van zonnige, kleurige strandgezichten met figuren. Tevens vervaardigde hij vele haven-, zee- en stadsgezichten. Soonius bezocht ook regelmatig het nabijgelegen Katwijk en Scheveningen.Louis Soonius was lid van de Haagse Kunstkring.Bron: Scheen, Benezit , rkd

Aangeboden items
0
Verkochte items
14
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
De gekozen filters geven op dit moment geen resultaat. U kunt andere filters proberen terug naar ons gehele aanbod.

Momenteel worden er helaas geen items van Louis Soonius (1883-1956) aangeboden. Bekijk ons huidige veilingaanbod.

Er zijn 14 items van Louis Soonius (1883-1956) verkocht in het verleden. Wilt u op de hoogte blijven? Stel dan een e-mail alert in!

Er zijn 33 mensen die Louis Soonius (1883-1956) favoriet hebben gemaakt. Heeft u een werk te koop? Deze mensen hebben zeker interesse! Maak hier een account aan en plaats het in de veiling.


Ontdek Kunstveiling


Kunst kopen van Louis Soonius

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Louis Soonius? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Louis Soonius. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Louis Soonius en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Louis Soonius te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Louis Soonius!

Volg het aanbod kunst van Louis Soonius te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Louis Soonius te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Louis Soonius instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Louis Soonius kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Louis Soonius!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Louis Soonius kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Louis Soonius en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Louis Soonius via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Louis Soonius of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Louis Soonius?

Kunst kopen van Louis Soonius begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Louis Soonius, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Louis Soonius. Om meer kans te maken om de Louis Soonius te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Louis Soonius! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.