Lucie Meulendijks (1945)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Kunstenaar
  6. >
  7. Lucie Meulendijks
Lucie Meulendijks (1945)

Lucie Meulendijks (1945)

Lucie MEULENDIJKS (Helmond, 1945)

Aangeboden items
1
Verkochte items
27
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
filters
Lucie Meulendijks - Mijn kamertje kopen? Bied vanaf 29!
Lucie Meulendijks (1945) Nederlands Mijn kamertje
TechniekLitho
Afmetingen30 x 24 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstIngelijst
Openingsbod
€ 29
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Lucie Meulendijks

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Lucie Meulendijks? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Lucie Meulendijks. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Lucie Meulendijks en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Lucie Meulendijks te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Lucie Meulendijks!

Volg het aanbod kunst van Lucie Meulendijks te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Lucie Meulendijks te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Lucie Meulendijks instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Lucie Meulendijks kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Lucie Meulendijks!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Lucie Meulendijks kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Lucie Meulendijks en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Lucie Meulendijks via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Lucie Meulendijks of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Lucie Meulendijks?

Kunst kopen van Lucie Meulendijks begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Lucie Meulendijks, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Lucie Meulendijks. Om meer kans te maken om de Lucie Meulendijks te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Lucie Meulendijks! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.