Manon Lith (1947)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Manon Lith
Manon Lith (1947)

Manon Lith (1947)

Kunstenaar

Manon LITH (Rotterdam, 1947)

Aangeboden items
2
Verkochte items
4
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
FA. (1 x Favoriet)
filters

Aftersale items

Onderstaande items zijn mogelijk nog beschikbaar. U kunt eenmalig een bod uitbrengen in de aftersale.
Manon Lith - Olieverf schilderij op linnen "Subtil" kopen? Bied vanaf 400!
Manon Lith - Olieverf schilderij op linnen "Subtil"Schilderij
Geplaatst doorjdd1968
Eindtijd 15-03-2023 om 21:11
Jaartal2002
TechniekOlieverf
Afmetingen53 cm x 53 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerCanvas (Doek)
IngelijstIngelijst
Manon Lith - Olieverf schilderij op linnen "Kind of Blue" kopen? Bied vanaf 400!
Manon Lith - Olieverf schilderij op linnen "Kind of Blue"Schilderij
Geplaatst doorjdd1968
Eindtijd 15-03-2023 om 21:18
Jaartal2002
TechniekOlieverf
Afmetingen53 cm x 53 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerCanvas (Doek)
IngelijstIngelijst

Kunst kopen van Manon Lith

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Manon Lith? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Manon Lith. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Manon Lith en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Manon Lith te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Manon Lith!

Volg het aanbod kunst van Manon Lith te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Manon Lith te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Manon Lith instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Manon Lith kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Manon Lith!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Manon Lith kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Manon Lith en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Manon Lith via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Manon Lith of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Manon Lith?

Kunst kopen van Manon Lith begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Manon Lith, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Manon Lith. Om meer kans te maken om de Manon Lith te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Manon Lith! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.