Marc Lagrange (1957)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Marc Lagrange
Marc Lagrange (1957)

Marc Lagrange (1957)

Kunstenaar

Marc LAGRANGE (Congo, 1957)

Aangeboden items
1
Verkochte items
9
Nationaliteit
Belgisch Belgisch  
Links
Favoriet
filters
Marc Lagrange - 20 (ML) GESIGNEERD kopen? Bied vanaf 650!
Marc Lagrange (1957) Belgisch 20 (ML) GESIGNEERD
TechniekHardcover
Afmetingen38 x 27 cm (h x b)
Openingsbod
€ 650
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Marc Lagrange

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Marc Lagrange? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Marc Lagrange. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Marc Lagrange en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Marc Lagrange te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Marc Lagrange!

Volg het aanbod kunst van Marc Lagrange te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Marc Lagrange te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Marc Lagrange instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Marc Lagrange kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Marc Lagrange!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Marc Lagrange kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Marc Lagrange en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Marc Lagrange via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Marc Lagrange of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Marc Lagrange?

Kunst kopen van Marc Lagrange begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Marc Lagrange, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Marc Lagrange. Om meer kans te maken om de Marc Lagrange te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Marc Lagrange! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.