Marcel Julien Baron (1872-1956)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Marcel Julien Baron
Marcel Julien Baron (1872-1956)

Marcel Julien Baron (1872-1956)

Kunstenaar

Marcel Julien BARON (1872-1956). Franse schilder en etser. Bekend om zijn etsen van Parijs.

Aangeboden items
1
Verkochte items
5
Links
Favoriet
FA. (3 x Favoriet)
filters
Marcel Julien Baron - Paris - aquatint in lijst kopen? Bied vanaf 85!
Marcel Julien Baron - Paris - aquatint in lijstGrafiek (handgesigneerd)
Geplaatst doorffagott
Eindtijd 04-04-2023 om 20:12
Periode1900 t/m 1944
TechniekEts/Aquatint
Afmetingen31 cm x 35 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstIngelijst

Kunst kopen van Marcel Julien Baron

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Marcel Julien Baron? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Marcel Julien Baron. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Marcel Julien Baron en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Marcel Julien Baron te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Marcel Julien Baron!

Volg het aanbod kunst van Marcel Julien Baron te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Marcel Julien Baron te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Marcel Julien Baron instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Marcel Julien Baron kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Marcel Julien Baron!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Marcel Julien Baron kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Marcel Julien Baron en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Marcel Julien Baron via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Marcel Julien Baron of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Marcel Julien Baron?

Kunst kopen van Marcel Julien Baron begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Marcel Julien Baron, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Marcel Julien Baron. Om meer kans te maken om de Marcel Julien Baron te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Marcel Julien Baron! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.