Marcel Pinas (1971)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Marcel Pinas
Marcel Pinas (1971)

Marcel Pinas (1971)

Kunstenaar

Marcel PINAS (Suriname, 1971)

Aangeboden items
0
Verkochte items
37
Nationaliteit
SurinaamsSurinaams  
Links
Favoriet
FA. (20 x Favoriet)
De gekozen filters geven op dit moment geen resultaat. U kunt andere filters proberen terug naar ons gehele aanbod.

Momenteel worden er helaas geen items van Marcel Pinas (1971) aangeboden. Bekijk ons huidige veilingaanbod.

Er zijn 37 items van Marcel Pinas (1971) verkocht in het verleden. Wilt u op de hoogte blijven? Stel dan een e-mail alert in!

Er zijn 20 mensen die Marcel Pinas (1971) favoriet hebben gemaakt. Heeft u een werk te koop? Deze mensen hebben zeker interesse! Maak hier een account aan en plaats het in de veiling.

Ontdek Kunstveiling

Kunst kopen van Marcel Pinas

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Marcel Pinas? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Marcel Pinas. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Marcel Pinas en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Marcel Pinas te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Marcel Pinas!

Volg het aanbod kunst van Marcel Pinas te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Marcel Pinas te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Marcel Pinas instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Marcel Pinas kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Marcel Pinas!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Marcel Pinas kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Marcel Pinas en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Marcel Pinas via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Marcel Pinas of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Marcel Pinas?

Kunst kopen van Marcel Pinas begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Marcel Pinas, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Marcel Pinas. Om meer kans te maken om de Marcel Pinas te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Marcel Pinas! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.