Margriet Snel
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Margriet Snel
Margriet Snel

Margriet Snel

Kunstenaar

Margriet SNEL

Aangeboden items
2
Verkochte items
12
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
filters
Margriet Snel - 7 etsen met figuren in landschappen kopen? Bied vanaf 50!
Margriet Snel Nederlands 7 etsen met figuren in landschappen
TechniekEts/Aquatint
Afmetingen17 cm x 14 cm (h x b)
GesigneerdOngesigneerd/Drukgesigneerd
IngelijstAlleen in Passe-partout
Openingsbod
€ 50
Bied mee Bied mee
Margriet Snel - 7 etsen met figuren in landschappen kopen? Bied vanaf 50!
Margriet Snel Nederlands 7 etsen met figuren in landschappen
TechniekEts/Aquatint
Afmetingen17 cm x 14 cm (h x b)
GesigneerdOngesigneerd/Drukgesigneerd
IngelijstAlleen in Passe-partout
Openingsbod
€ 50
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Margriet Snel

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Margriet Snel? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Margriet Snel. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Margriet Snel en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Margriet Snel te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Margriet Snel!

Volg het aanbod kunst van Margriet Snel te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Margriet Snel te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Margriet Snel instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Margriet Snel kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Margriet Snel!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Margriet Snel kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Margriet Snel en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Margriet Snel via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Margriet Snel of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Margriet Snel?

Kunst kopen van Margriet Snel begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Margriet Snel, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Margriet Snel. Om meer kans te maken om de Margriet Snel te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Margriet Snel! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.