Marguerite DELORME (1876-1946)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Marguerite DELORME
Marguerite DELORME (1876-1946)

Marguerite DELORME (1876-1946)

Kunstschilder

Marguerite DELORME (Lunéville 1876 - Lille 1946)Aangeboden items
1
Verkochte items
0
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
filters
Marguerite DELORME - Schilderij van Madonna met kind kopen? Bied vanaf 149!
Marguerite DELORME (1876-1946) Nederlands Schilderij van Madonna met kind
TechniekOlieverf
Afmetingen35 x 27 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPaneel
Openingsbod
€ 149
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Marguerite DELORME

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Marguerite DELORME? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Marguerite DELORME. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Marguerite DELORME en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Marguerite DELORME te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Marguerite DELORME!

Volg het aanbod kunst van Marguerite DELORME te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Marguerite DELORME te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Marguerite DELORME instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Marguerite DELORME kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Marguerite DELORME!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Marguerite DELORME kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Marguerite DELORME en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Marguerite DELORME via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Marguerite DELORME of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Marguerite DELORME?

Kunst kopen van Marguerite DELORME begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Marguerite DELORME, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Marguerite DELORME. Om meer kans te maken om de Marguerite DELORME te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Marguerite DELORME! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.