Marianne Haselhoff (1944)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Marianne Haselhoff
Marianne Haselhoff (1944)

Marianne Haselhoff (1944)

Kunstenaar

Marianne Haselhoff volgde haar opleiding aan de academie voor beeldende kunst in Arnhem. Naast tekenen en schilderen houdt ze zich ook bezig met ruimtelijk werk, keramiek,textiel,grafiek en kunstenaarsboeken. Ze heeft tentoongesteld in vele galeries. Diverse musea hebben werk van haar tentoongesteld of aangekocht. In haar werk gebruikt ze zowel figuratieve als abstracte elementen. Het kan kleurrijk en bewegelijk zijn, maar ook wel introvert en sober.

Aangeboden items
1
Verkochte items
96
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
De gekozen filters geven op dit moment geen resultaat. U kunt andere filters proberen terug naar ons gehele aanbod.

Momenteel worden er helaas geen items van Marianne Haselhoff (1944) aangeboden. Bekijk ons huidige veilingaanbod.
Internationaal worden wel 1 items aangeboden. Klik hier om deze te bekijken.

Er zijn 96 items van Marianne Haselhoff (1944) verkocht in het verleden. Wilt u op de hoogte blijven? Stel dan een e-mail alert in!

Wilt u zelf een item van deze kunstenaar in de veiling plaatsen? Dat kan en is zeer eenvoudig. Maak hier een account aan en plaats het in de veiling.


Ontdek Kunstveiling


Kunst kopen van Marianne Haselhoff

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Marianne Haselhoff? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Marianne Haselhoff. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Marianne Haselhoff en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Marianne Haselhoff te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Marianne Haselhoff!

Volg het aanbod kunst van Marianne Haselhoff te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Marianne Haselhoff te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Marianne Haselhoff instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Marianne Haselhoff kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Marianne Haselhoff!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Marianne Haselhoff kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Marianne Haselhoff en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Marianne Haselhoff via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Marianne Haselhoff of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Marianne Haselhoff?

Kunst kopen van Marianne Haselhoff begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Marianne Haselhoff, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Marianne Haselhoff. Om meer kans te maken om de Marianne Haselhoff te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Marianne Haselhoff! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.