Marie-Jeanne Buggenhout (1908-1992)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Marie-Jeanne Buggenhout
Marie-Jeanne Buggenhout (1908-1992)

Marie-Jeanne Buggenhout (1908-1992)

Kunstenaar

Mya (Marie-Jeanne) BUGGENHOUT (1908 - 1992)

Aangeboden items
1
Verkochte items
0
Nationaliteit
Belgisch Belgisch  
Links
Favoriet
FA. 
filters
1 aangeboden items van deze kunstenaar
*list
grid
big-grid

Aftersale items

Onderstaande items zijn mogelijk nog beschikbaar. U kunt eenmalig een bod uitbrengen in de aftersale.
Marie-Jeanne Buggenhout - olieverf op doek - Spaanse kerk - met lijst kopen? Bied vanaf 90!
Marie-Jeanne Buggenhout - olieverf op doek - Spaanse kerk - met lijstSchilderij
Geplaatst doorloft
Eindtijd 07-01-2023 om 19:23
Jaartal1970
TechniekOlieverf
Afmetingen67 cm x 57 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerCanvas (Doek)
IngelijstIngelijst

Kunst kopen van Marie-Jeanne Buggenhout

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Marie-Jeanne Buggenhout? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Marie-Jeanne Buggenhout. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Marie-Jeanne Buggenhout en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Marie-Jeanne Buggenhout te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Marie-Jeanne Buggenhout!

Volg het aanbod kunst van Marie-Jeanne Buggenhout te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Marie-Jeanne Buggenhout te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Marie-Jeanne Buggenhout instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Marie-Jeanne Buggenhout kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Marie-Jeanne Buggenhout!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Marie-Jeanne Buggenhout kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Marie-Jeanne Buggenhout en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Marie-Jeanne Buggenhout via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Marie-Jeanne Buggenhout of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Marie-Jeanne Buggenhout?

Kunst kopen van Marie-Jeanne Buggenhout begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Marie-Jeanne Buggenhout, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Marie-Jeanne Buggenhout. Om meer kans te maken om de Marie-Jeanne Buggenhout te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Marie-Jeanne Buggenhout! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.