Mark Polee (1927)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Kunstenaar
  6. >
  7. Mark Polee
Mark Polee (1927)

Mark Polee (1927)

Marc POLÉE (Dordrecht 1927)

Opleiding aan de Vrije Academie in Den Haag. Hij reisde veel o.a. naar Parijs, Griekenland, Turkije, Afrika en de Verenigde Staten. Exposeerde in 1970 zijn werk in het Gemeente Museum in Den Haag.

Aangeboden items
0
Verkochte items
18
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
De gekozen filters geven op dit moment geen resultaat. U kunt andere filters proberen terug naar ons gehele aanbod.

Momenteel worden er helaas geen items van Mark Polee (1927) aangeboden. Bekijk ons huidige veilingaanbod.

Er zijn 18 items van Mark Polee (1927) verkocht in het verleden. Wilt u op de hoogte blijven? Stel dan een e-mail alert in!

Wilt u zelf een item van deze kunstenaar in de veiling plaatsen? Dat kan en is zeer eenvoudig. Maak hier een account aan en plaats het in de veiling.


Ontdek Kunstveiling


Kunst kopen van Mark Polee

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Mark Polee? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Mark Polee. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Mark Polee en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Mark Polee te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Mark Polee!

Volg het aanbod kunst van Mark Polee te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Mark Polee te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Mark Polee instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Mark Polee kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Mark Polee!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Mark Polee kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Mark Polee en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Mark Polee via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Mark Polee of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Mark Polee?

Kunst kopen van Mark Polee begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Mark Polee, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Mark Polee. Om meer kans te maken om de Mark Polee te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Mark Polee! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.