Marten Randa (1942)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Marten Randa
Marten Randa (1942)

Marten Randa (1942)

Kunstenaar

Marten RANDA (Winschoten, 1942). Al op jonge leeftijd is hij gaan schilderenen en tekenen. Sinds 1990 bekend geworden in binnen- en buitenland. Autodidact die zichzelf bekwaamde in diverse technieken op kunstgebied. Sinds 2001 een eigen galerie in Winschoten; galerie Marten Randa.

Aangeboden items
2
Verkochte items
21
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
FA. (6 x Favoriet)
filters
2 aangeboden items van deze kunstenaar
*list
grid
big-grid
Marten Randa - Lucht kopen? Bied vanaf 65!
Marten Randa - LuchtSchilderij
Geplaatst doorMarlies42
Eindtijd 26-03-2023 om 22:47
Jaartal1999
TechniekAcryl
Afmetingen30 cm x 30 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstIngelijst
Marten Randa - Abstract werk in paars kopen? Bied vanaf 100!
Marten Randa - Abstract werk in paarsSchilderij
Geplaatst doorMarlies42
Eindtijd 26-03-2023 om 22:49
Periode1945 t/m 1999
TechniekAcryl
Afmetingen50 cm x 50 cm (h x b)
DragerPapier
IngelijstIngelijst

Kunst kopen van Marten Randa

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Marten Randa? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Marten Randa. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Marten Randa en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Marten Randa te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Marten Randa!

Volg het aanbod kunst van Marten Randa te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Marten Randa te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Marten Randa instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Marten Randa kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Marten Randa!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Marten Randa kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Marten Randa en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Marten Randa via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Marten Randa of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Marten Randa?

Kunst kopen van Marten Randa begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Marten Randa, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Marten Randa. Om meer kans te maken om de Marten Randa te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Marten Randa! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.