Martin Eder (1968)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Designer
  6. >
  7. Martin Eder
Martin Eder (1968)

Martin Eder (1968)

Kunstenaar

Martin EDER (Ausburg 1968)

Aangeboden items
1
Verkochte items
5
Nationaliteit
Duits Duits  
Links
Favoriet
filters
Martin Eder - Objektbox - Das Farbensehen kopen? Bied vanaf 400!
Martin Eder (1968) Duits Objektbox - Das Farbensehen
Techniek Varia
Afmetingen 27.5 x 23 cm (h x b)
Gesigneerd Handgesigneerd
Openingsbod
€ 400
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Martin Eder

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Martin Eder? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Martin Eder. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Martin Eder en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Martin Eder te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Martin Eder!

Volg het aanbod kunst van Martin Eder te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Martin Eder te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Martin Eder instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Martin Eder kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Martin Eder!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Martin Eder kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Martin Eder en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Martin Eder via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Martin Eder of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Martin Eder?

Kunst kopen van Martin Eder begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Martin Eder, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Martin Eder. Om meer kans te maken om de Martin Eder te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Martin Eder! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.