Martin Lodewijk (1939)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Martin Lodewijk
Martin Lodewijk (1939)

Martin Lodewijk (1939)

Kunstenaar

Martin LODEWIJK (Rotterdam 1939)

Aangeboden items
2
Verkochte items
1
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Favoriet
FA. 
filters
Martin Lodewijk - De kat kopen? Bied vanaf 35!
Martin Lodewijk (1939) Nederlands De kat
TechniekEts
Afmetingen83 cm x 63 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstIngelijst
Openingsbod
€ 35
Bied mee Bied mee
FA. (4)
Martin Lodewijk - De gesel van Rotterdam kopen? Bied vanaf 125!
Martin Lodewijk (1939) Nederlands De gesel van Rotterdam
TechniekZeefdruk
Afmetingen83 cm x 63 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstIngelijst
Openingsbod
€ 125
Bied mee Bied mee
FA. (3)

Kunst kopen van Martin Lodewijk

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Martin Lodewijk? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Martin Lodewijk. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Martin Lodewijk en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Martin Lodewijk te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Martin Lodewijk!

Volg het aanbod kunst van Martin Lodewijk te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Martin Lodewijk te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Martin Lodewijk instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Martin Lodewijk kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Martin Lodewijk!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Martin Lodewijk kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Martin Lodewijk en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Martin Lodewijk via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Martin Lodewijk of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Martin Lodewijk?

Kunst kopen van Martin Lodewijk begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Martin Lodewijk, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Martin Lodewijk. Om meer kans te maken om de Martin Lodewijk te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Martin Lodewijk! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.