• Populair
  • 1e keer aangeboden
  • Aftersale
  • Laatste 24u geplaatst
  • Loopt vandaag af
  • Vanaf 1 euro
Deutsch
English
Français
Martin van Dijk (1963)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Martin van Dijk
Martin van Dijk (1963)

Martin van Dijk (1963)

Kunstenaar

Martin van DIJK

Aangeboden items
2
Verkochte items
32
Nationaliteit
NederlandsNederlands  
Links
Favoriet
FA. (20 x Favoriet)
filters
1 aangeboden items van deze kunstenaar
*list
grid
big-grid
Martin van Dijk - Harvest IV kopen? Bied vanaf 490!
Martin van Dijk - Harvest IV

Schilderij

Geplaatst doorNimbus4

Eindtijd 02-10-2022 om 22:30

Jaartal2000
TechniekOlieverf
Afmetingen110 cm x 90 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerCanvas (Doek)
IngelijstOp Spieraam

Kunst kopen van Martin van Dijk

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Martin van Dijk? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Martin van Dijk. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Martin van Dijk en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Martin van Dijk te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Martin van Dijk!

Volg het aanbod kunst van Martin van Dijk te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Martin van Dijk te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Martin van Dijk instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Martin van Dijk kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Martin van Dijk!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Martin van Dijk kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Martin van Dijk en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Martin van Dijk via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Martin van Dijk of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Martin van Dijk?

Kunst kopen van Martin van Dijk begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Martin van Dijk, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Martin van Dijk. Om meer kans te maken om de Martin van Dijk te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Martin van Dijk! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.