Maurice Jacques
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Kunstenaar
  6. >
  7. Maurice Jacques
Maurice Jacques

Maurice Jacques

Kunstschilder, Graficus

Maurice JACQUES 

Aangeboden items
1
Verkochte items
1
Nationaliteit
Frans Frans  
Links
Favoriet
De gekozen filters geven op dit moment geen resultaat. U kunt andere filters proberen terug naar ons gehele aanbod.

Momenteel worden er helaas geen items van Maurice Jacques aangeboden. Bekijk ons huidige veilingaanbod.

Wilt u via e-mail een alert ontvangen wanneer er een item van Maurice Jacques wordt aangeboden, maak deze dan favoriet.

Wilt u zelf een item van deze kunstenaar in de veiling plaatsen? Dat kan en is zeer eenvoudig. Maak hier een account aan en plaats het in de veiling.


Ontdek Kunstveiling


Kunst kopen van Maurice Jacques

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Maurice Jacques? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Maurice Jacques. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Maurice Jacques en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Maurice Jacques te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Maurice Jacques!

Volg het aanbod kunst van Maurice Jacques te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Maurice Jacques te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Maurice Jacques instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Maurice Jacques kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Maurice Jacques!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Maurice Jacques kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Maurice Jacques en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Maurice Jacques via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Maurice Jacques of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Maurice Jacques?

Kunst kopen van Maurice Jacques begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Maurice Jacques, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Maurice Jacques. Om meer kans te maken om de Maurice Jacques te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Maurice Jacques! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.