• Populair
 • Loopt vandaag af
 • 1e keer aangeboden
 • Vanaf 1 euro
 • Vandaag geplaatst
 • Laatste kans
 • Alleen aftersale
Deutsch
English
Français
Max Bueno de Mesquita (1913-2001)
 1. Home
 2. >
 3. Kunstenaars
 4. >
 5. Max Bueno de Mesquita

Max Bueno de Mesquita (1913-2001)

Kunstenaar

Max BUENO DE MESQUITA (Amsterdam 1913 - 2001)

Aangeboden items
1
Verkochte items
0
Nationaliteit
Nederlands
Links
Favoriet
FA. (1 x Favoriet)
filters
1 aangeboden items van deze kunstenaar
*list
grid
big-grid
Max Bueno de Mesquita - Haven van Amsterdam kopen? Bied vanaf 434!
Max Bueno de Mesquita - Haven van Amsterdam

Schilderij

Geplaatst doornelleke1958

Eindtijd04-06-2022 om 15:15

Jaartal1966
TechniekOlieverf
Afmetingen72 cm x 102 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerCanvas (Doek)
IngelijstIngelijst

Kunst kopen van Max Bueno de Mesquita

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Max Bueno de Mesquita? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Max Bueno de Mesquita. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Max Bueno de Mesquita en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Max Bueno de Mesquita te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Max Bueno de Mesquita!

Volg het aanbod kunst van Max Bueno de Mesquita te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Max Bueno de Mesquita te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Max Bueno de Mesquita instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Max Bueno de Mesquita kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Max Bueno de Mesquita!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Max Bueno de Mesquita kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Max Bueno de Mesquita en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Max Bueno de Mesquita via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Max Bueno de Mesquita of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Max Bueno de Mesquita?

Kunst kopen van Max Bueno de Mesquita begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Max Bueno de Mesquita, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Max Bueno de Mesquita. Om meer kans te maken om de Max Bueno de Mesquita te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Max Bueno de Mesquita! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.