Max van Haasen
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Kunstenaar
  6. >
  7. Max van Haasen
Max van Haasen

Max van Haasen (XXe Eeuw)

Max van HAASEN

Aangeboden items
1
Verkochte items
1
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
filters
Max van Haasen - Lino druk road kopen? Bied vanaf 80!
Max van Haasen Nederlands Lino druk road
TechniekGemengde Techniek
Afmetingen65 x 60 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstIngelijst
Openingsbod
€ 80
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Max van Haasen

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Max van Haasen? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Max van Haasen. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Max van Haasen en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Max van Haasen te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Max van Haasen!

Volg het aanbod kunst van Max van Haasen te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Max van Haasen te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Max van Haasen instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Max van Haasen kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Max van Haasen!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Max van Haasen kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Max van Haasen en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Max van Haasen via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Max van Haasen of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Max van Haasen?

Kunst kopen van Max van Haasen begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Max van Haasen, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Max van Haasen. Om meer kans te maken om de Max van Haasen te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Max van Haasen! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.