Meeuw van Rotterdam (1929)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Meeuw van Rotterdam
Meeuw van Rotterdam (1929)

Meeuw van Rotterdam (1929)

Kunstenaar

Geboren in 1929

Aangeboden items
1
Verkochte items
2
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
filters
Meeuw van Rotterdam - Koninginnekerk Rotterdam 187-MvR kopen? Bied vanaf 20!
Meeuw van Rotterdam (1929) Nederlands Koninginnekerk Rotterdam 187-MvR
TechniekOffset
Afmetingen40 x 49 cm (h x b)
GesigneerdOngesigneerd/Drukgesigneerd
IngelijstIngelijst
Openingsbod
€ 20
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Meeuw van Rotterdam

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Meeuw van Rotterdam? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Meeuw van Rotterdam. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Meeuw van Rotterdam en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Meeuw van Rotterdam te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Meeuw van Rotterdam!

Volg het aanbod kunst van Meeuw van Rotterdam te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Meeuw van Rotterdam te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Meeuw van Rotterdam instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Meeuw van Rotterdam kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Meeuw van Rotterdam!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Meeuw van Rotterdam kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Meeuw van Rotterdam en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Meeuw van Rotterdam via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Meeuw van Rotterdam of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Meeuw van Rotterdam?

Kunst kopen van Meeuw van Rotterdam begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Meeuw van Rotterdam, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Meeuw van Rotterdam. Om meer kans te maken om de Meeuw van Rotterdam te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Meeuw van Rotterdam! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.