Mick Micheyl (1922-2019)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Mick Micheyl
Mick Micheyl (1922-2019)

Mick Micheyl (1922-2019)

Kunstschilder, Beeldhouwer, Graficus

Mick MICHEYL (Lyon 1922 -  Montmerle-sur-Saône 2019)

Aangeboden items
Verkochte items
Nationaliteit
Frans Frans  
Links
Favoriet
De gekozen filters geven op dit moment geen resultaat. U kunt andere filters proberen terug naar ons gehele aanbod.

Momenteel worden er helaas geen items van Mick Micheyl (1922-2019) aangeboden. Bekijk ons huidige veilingaanbod.
Internationaal worden wel 1 items aangeboden. Klik hier om deze te bekijken.

Wilt u zelf een item van deze kunstenaar in de veiling plaatsen? Dat kan en is zeer eenvoudig. Maak hier een account aan en plaats het in de veiling.


Ontdek Kunstveiling


Kunst kopen van Mick Micheyl

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Mick Micheyl? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Mick Micheyl. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Mick Micheyl en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Mick Micheyl te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Mick Micheyl!

Volg het aanbod kunst van Mick Micheyl te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Mick Micheyl te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Mick Micheyl instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Mick Micheyl kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Mick Micheyl!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Mick Micheyl kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Mick Micheyl en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Mick Micheyl via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Mick Micheyl of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Mick Micheyl?

Kunst kopen van Mick Micheyl begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Mick Micheyl, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Mick Micheyl. Om meer kans te maken om de Mick Micheyl te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Mick Micheyl! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.