• Populair
 • Loopt vandaag af
 • 1e keer aangeboden
 • Vanaf 1 euro
 • Vandaag geplaatst
 • Laatste kans
 • Alleen aftersale
Deutsch
English
Français
Miriam Monchen (1966)
 1. Home
 2. >
 3. Kunstenaars
 4. >
 5. Miriam Monchen

Miriam Monchen (1966)

Kunstenaar

Miriam MONCHEN (Utrecht 1966)

1984-1987 Academie voor Beeldende Kunsten St. Joost, Breda 1987-1988 Kunstakademie Den Bosch

Aangeboden items
1
Verkochte items
1
Nationaliteit
Nederlands
Links
Favoriet
FA. (2 x Favoriet)
filters
1 aangeboden items van deze kunstenaar
*list
grid
big-grid
Laatste
kans
Miriam Monchen - abstract kopen? Bied vanaf 1!
Miriam Monchen - abstract

Schilderij

Geplaatst doorArtDumay

Eindtijd22-05-2022 om 19:59

Jaartal2010
TechniekGemengde Techniek
Afmetingen50 cm x 50 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstNiet Ingelijst

Kunst kopen van Miriam Monchen

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Miriam Monchen? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Miriam Monchen. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Miriam Monchen en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Miriam Monchen te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Miriam Monchen!

Volg het aanbod kunst van Miriam Monchen te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Miriam Monchen te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Miriam Monchen instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Miriam Monchen kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Miriam Monchen!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Miriam Monchen kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Miriam Monchen en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Miriam Monchen via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Miriam Monchen of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Miriam Monchen?

Kunst kopen van Miriam Monchen begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Miriam Monchen, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Miriam Monchen. Om meer kans te maken om de Miriam Monchen te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Miriam Monchen! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.