Nico Onkenhout (1918-1989)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Kunstenaar
  6. >
  7. Nico Onkenhout
Nico Onkenhout (1918-1989)

Nico Onkenhout (1918-1989)

Nico ONKENHOUT (Amsterdam 1918 - 1989)

Nederlandse beeldhouwer, medailleur en monumentaal kunstenaar. Volgde zijn opleiding aan de Rijksakademie van beeldende kunsten in Amsterdam. Bekende beeldhouwwerken: Verzetsmonument (1950), Kollum; Zeelandbank (1957), Weteringschans Amsterdam ; Dik Trom (1973), Marktplein Hoofddorp.

Aangeboden items
0
Verkochte items
10
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
De gekozen filters geven op dit moment geen resultaat. U kunt andere filters proberen terug naar ons gehele aanbod.

Momenteel worden er helaas geen items van Nico Onkenhout (1918-1989) aangeboden. Bekijk ons huidige veilingaanbod.

Wilt u via e-mail een alert ontvangen wanneer er een item van Nico Onkenhout (1918-1989) wordt aangeboden, maak deze dan favoriet.

Wilt u zelf een item van deze kunstenaar in de veiling plaatsen? Dat kan en is zeer eenvoudig. Maak hier een account aan en plaats het in de veiling.


Ontdek Kunstveiling


Kunst kopen van Nico Onkenhout

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Nico Onkenhout? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Nico Onkenhout. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Nico Onkenhout en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Nico Onkenhout te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Nico Onkenhout!

Volg het aanbod kunst van Nico Onkenhout te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Nico Onkenhout te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Nico Onkenhout instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Nico Onkenhout kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Nico Onkenhout!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Nico Onkenhout kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Nico Onkenhout en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Nico Onkenhout via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Nico Onkenhout of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Nico Onkenhout?

Kunst kopen van Nico Onkenhout begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Nico Onkenhout, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Nico Onkenhout. Om meer kans te maken om de Nico Onkenhout te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Nico Onkenhout! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.