Nicole van der Veen (1974)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Nicole van der Veen
Nicole van der Veen (1974)

Nicole van der Veen (1974)

Kunstenaar

Nicole van der Veen-Kerssies werd geboren in Enschede op 28 april 1974. Zij volgde haar opleiding aan Kunstacademie Minerva te Groningen en had ondermeer les van Trudy Kramer, Epko Cordèl en Gerard van de Weerd. Zij laat zich inspireren door haar omgeving in de vorm van mens, dier en voorwerp. Zij woont en werkt in het Drentse Hijken. Nicole van der Veen staat vermeld in het Rijksinstituut voor Kunsthistorische Documentatie (RKD): https://rkd.nl/explore/artists/285658

Aangeboden items
0
Verkochte items
1
Nationaliteit
NederlandsNederlands  
Links
Favoriet
FA. 
De gekozen filters geven op dit moment geen resultaat. U kunt andere filters proberen terug naar ons gehele aanbod.

Momenteel worden er helaas geen items van Nicole van der Veen (1974) aangeboden. Bekijk ons huidige veilingaanbod.

Wilt u via e-mail een alert ontvangen wanneer er een item van Nicole van der Veen (1974) wordt aangeboden, maak deze dan favoriet.

Wilt u zelf een item van deze kunstenaar in de veiling plaatsen? Dat kan en is zeer eenvoudig. Maak hier een account aan en plaats het in de veiling.


Ontdek Kunstveiling


Kunst kopen van Nicole van der Veen

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Nicole van der Veen? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Nicole van der Veen. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Nicole van der Veen en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Nicole van der Veen te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Nicole van der Veen!

Volg het aanbod kunst van Nicole van der Veen te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Nicole van der Veen te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Nicole van der Veen instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Nicole van der Veen kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Nicole van der Veen!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Nicole van der Veen kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Nicole van der Veen en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Nicole van der Veen via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Nicole van der Veen of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Nicole van der Veen?

Kunst kopen van Nicole van der Veen begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Nicole van der Veen, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Nicole van der Veen. Om meer kans te maken om de Nicole van der Veen te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Nicole van der Veen! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.