Niek Hiemstra (1932-2013)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Niek Hiemstra
Niek Hiemstra (1932-2013)

Niek Hiemstra (1932-2013)

Kunstenaar

Niek HIEMSTRA (Voorburg 1932 - Oost-Kaap (prov.) 2013)

Aangeboden items
1
Verkochte items
0
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
FA. 
filters
1 aangeboden items van deze kunstenaar
*list
grid
big-grid
Niek Hiemstra - Elswout op Zondag, Overveen. kopen? Bied vanaf 49!
Niek Hiemstra - Elswout op Zondag, Overveen.Tekening / Aquarel
Geplaatst doorNjoyart
Eindtijd 24-03-2023 om 21:27
Jaartal1998
TechniekAquarel
Afmetingen61 cm x 77 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstIngelijst

Kunst kopen van Niek Hiemstra

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Niek Hiemstra? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Niek Hiemstra. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Niek Hiemstra en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Niek Hiemstra te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Niek Hiemstra!

Volg het aanbod kunst van Niek Hiemstra te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Niek Hiemstra te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Niek Hiemstra instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Niek Hiemstra kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Niek Hiemstra!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Niek Hiemstra kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Niek Hiemstra en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Niek Hiemstra via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Niek Hiemstra of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Niek Hiemstra?

Kunst kopen van Niek Hiemstra begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Niek Hiemstra, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Niek Hiemstra. Om meer kans te maken om de Niek Hiemstra te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Niek Hiemstra! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.