Nils Burwitz (1940)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Nils Burwitz
Nils Burwitz (1940)

Nils Burwitz (1940)

Kunstenaar

Nils BURWITZ (Swinemünde, 1940)

Aangeboden items
1
Verkochte items
2
Nationaliteit
Duits Duits  
Links
Favoriet
FA. 
filters

Aftersale items

Onderstaande items zijn mogelijk nog beschikbaar. U kunt eenmalig een bod uitbrengen in de aftersale.
Nils Burwitz - e.a: zes handgesigneerde zeefdrukken: Portretten en personen kopen? Bied vanaf 35!
Nils Burwitz - e.a: zes handgesigneerde zeefdrukken: Portretten en personenGrafiek (handgesigneerd)
Geplaatst doorsvalbardart
Eindtijd 22-03-2023 om 19:00
Periode1945 t/m 1999
TechniekZeefdruk
Afmetingen15 cm x 14 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstNiet Ingelijst

Kunst kopen van Nils Burwitz

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Nils Burwitz? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Nils Burwitz. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Nils Burwitz en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Nils Burwitz te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Nils Burwitz!

Volg het aanbod kunst van Nils Burwitz te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Nils Burwitz te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Nils Burwitz instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Nils Burwitz kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Nils Burwitz!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Nils Burwitz kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Nils Burwitz en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Nils Burwitz via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Nils Burwitz of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Nils Burwitz?

Kunst kopen van Nils Burwitz begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Nils Burwitz, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Nils Burwitz. Om meer kans te maken om de Nils Burwitz te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Nils Burwitz! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.