Norbert Schwontkowski (1949-2003)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Kunstenaar
  6. >
  7. Norbert Schwontkowski
Norbert Schwontkowski (1949-2003)

Norbert Schwontkowski (1949-2003)

Norbert SCHWONTKOWSKI (1949 Bremen-Blumenthal - 2003 Bremen)

Aangeboden items
0
Verkochte items
22
Nationaliteit
Duits Duits  
Links
Favoriet
De gekozen filters geven op dit moment geen resultaat. U kunt andere filters proberen terug naar ons gehele aanbod.

Momenteel worden er helaas geen items van Norbert Schwontkowski (1949-2003) aangeboden. Bekijk ons huidige veilingaanbod.

Er zijn 22 items van Norbert Schwontkowski (1949-2003) verkocht in het verleden. Wilt u op de hoogte blijven? Stel dan een e-mail alert in!

Wilt u zelf een item van deze kunstenaar in de veiling plaatsen? Dat kan en is zeer eenvoudig. Maak hier een account aan en plaats het in de veiling.


Ontdek Kunstveiling


Kunst kopen van Norbert Schwontkowski

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Norbert Schwontkowski? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Norbert Schwontkowski. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Norbert Schwontkowski en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Norbert Schwontkowski te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Norbert Schwontkowski!

Volg het aanbod kunst van Norbert Schwontkowski te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Norbert Schwontkowski te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Norbert Schwontkowski instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Norbert Schwontkowski kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Norbert Schwontkowski!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Norbert Schwontkowski kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Norbert Schwontkowski en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Norbert Schwontkowski via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Norbert Schwontkowski of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Norbert Schwontkowski?

Kunst kopen van Norbert Schwontkowski begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Norbert Schwontkowski, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Norbert Schwontkowski. Om meer kans te maken om de Norbert Schwontkowski te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Norbert Schwontkowski! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.