Oene Romkes de Jongh (1812-1896)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Oene Romkes de Jongh
Oene Romkes de Jongh (1812-1896)

Oene Romkes de Jongh (1812-1896)

Kunstenaar

Oene Romkes de Jongh werd geboren in Makkum in 1812 en overleed in Amsterdam in 1896. Hij staat bekend om zijn gedetailleerde stadsgezichten. Hiervoor krijg hij inspiratie van onder andere Cornelis Springer, dat terug te zien is in zijn werk. Hij schilderde voornamelijk stadsgezichten van Amsterdam en Zuiderzeehavens.

Aangeboden items
1
Verkochte items
4
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
FA. (9 x Favoriet)
filters
1 aangeboden items van deze kunstenaar
*list
grid
big-grid

Aftersale items

Onderstaande items zijn mogelijk nog beschikbaar. U kunt eenmalig een bod uitbrengen in de aftersale.
Oene Romkes de Jongh - stadsgezicht kopen? Bied vanaf 1500!
Oene Romkes de Jongh - stadsgezichtSchilderij
Geplaatst doorArnoutvans
Eindtijd 23-02-2023 om 19:47
Periode1800 t/m 1899
TechniekOlieverf
Afmetingen90 cm x 105 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerCanvas (Doek)
IngelijstIngelijst

Kunst kopen van Oene Romkes de Jongh

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Oene Romkes de Jongh? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Oene Romkes de Jongh. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Oene Romkes de Jongh en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Oene Romkes de Jongh te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Oene Romkes de Jongh!

Volg het aanbod kunst van Oene Romkes de Jongh te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Oene Romkes de Jongh te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Oene Romkes de Jongh instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Oene Romkes de Jongh kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Oene Romkes de Jongh!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Oene Romkes de Jongh kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Oene Romkes de Jongh en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Oene Romkes de Jongh via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Oene Romkes de Jongh of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Oene Romkes de Jongh?

Kunst kopen van Oene Romkes de Jongh begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Oene Romkes de Jongh, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Oene Romkes de Jongh. Om meer kans te maken om de Oene Romkes de Jongh te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Oene Romkes de Jongh! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.