Otto Coenders (1883-1952)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Otto Coenders
Otto Coenders (1883-1952)

Otto Coenders (1883-1952)

Kunstenaar

Otto COENDERS (Utrecht 1883 - 1952 Voorburg)

Aangeboden items
0
Verkochte items
3
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
De gekozen filters geven op dit moment geen resultaat. U kunt andere filters proberen terug naar ons gehele aanbod.

Momenteel worden er helaas geen items van Otto Coenders (1883-1952) aangeboden. Bekijk ons huidige veilingaanbod.

Wilt u via e-mail een alert ontvangen wanneer er een item van Otto Coenders (1883-1952) wordt aangeboden, maak deze dan favoriet.

Wilt u zelf een item van deze kunstenaar in de veiling plaatsen? Dat kan en is zeer eenvoudig. Maak hier een account aan en plaats het in de veiling.


Ontdek Kunstveiling


Kunst kopen van Otto Coenders

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Otto Coenders? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Otto Coenders. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Otto Coenders en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Otto Coenders te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Otto Coenders!

Volg het aanbod kunst van Otto Coenders te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Otto Coenders te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Otto Coenders instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Otto Coenders kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Otto Coenders!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Otto Coenders kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Otto Coenders en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Otto Coenders via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Otto Coenders of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Otto Coenders?

Kunst kopen van Otto Coenders begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Otto Coenders, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Otto Coenders. Om meer kans te maken om de Otto Coenders te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Otto Coenders! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.