Paul Bartels (1942)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Paul Bartels
Paul Bartels (1942)

Paul Bartels (1942)

Kunstenaar, Designer

Paul BARTELS (Tegelen 1942)

Aangeboden items
1
Verkochte items
46
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
FA. (9 x Favoriet)
filters
Paul Bartels - Koe. kopen? Bied vanaf 20!
Paul Bartels (1942) Nederlands Koe.
TechniekZeefdruk
Afmetingen28.5 cm x 21 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
Openingsbod
€ 20
Bied mee Bied mee
FA. 

Kunst kopen van Paul Bartels

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Paul Bartels? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Paul Bartels. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Paul Bartels en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Paul Bartels te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Paul Bartels!

Volg het aanbod kunst van Paul Bartels te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Paul Bartels te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Paul Bartels instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Paul Bartels kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Paul Bartels!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Paul Bartels kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Paul Bartels en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Paul Bartels via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Paul Bartels of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Paul Bartels?

Kunst kopen van Paul Bartels begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Paul Bartels, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Paul Bartels. Om meer kans te maken om de Paul Bartels te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Paul Bartels! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.