Paul Leduc (1876-1943)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Paul Leduc
Paul Leduc (1876-1943)

Paul Leduc (1876-1943)

Kunstschilder

Paul LEDUC (La Louvière 1876 - Schaarbeek 1943)

Aangeboden items
1
Verkochte items
0
Nationaliteit
Belgisch Belgisch  
Links
Favoriet
FA. (3 x Favoriet)
filters
1 aangeboden items van deze kunstenaar
*list
grid
big-grid

Aftersale items

Onderstaande items zijn mogelijk nog beschikbaar. U kunt eenmalig een bod uitbrengen in de aftersale.
Paul Leduc - Koeien in het water kopen? Bied vanaf 2250!
Paul Leduc - Koeien in het waterSchilderij
Geplaatst doorels_embrechts
Eindtijd 07-12-2022 om 19:00
Jaartal1899
TechniekOlieverf
Afmetingen106 cm x 148 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerCanvas (Doek)
IngelijstIngelijst

Kunst kopen van Paul Leduc

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Paul Leduc? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Paul Leduc. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Paul Leduc en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Paul Leduc te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Paul Leduc!

Volg het aanbod kunst van Paul Leduc te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Paul Leduc te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Paul Leduc instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Paul Leduc kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Paul Leduc!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Paul Leduc kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Paul Leduc en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Paul Leduc via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Paul Leduc of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Paul Leduc?

Kunst kopen van Paul Leduc begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Paul Leduc, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Paul Leduc. Om meer kans te maken om de Paul Leduc te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Paul Leduc! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.