Paul Redeker (1961)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Kunstenaar
  6. >
  7. Paul Redeker
Paul Redeker (1961)

Paul Redeker (1961)

Paul REDEKER (1961)

Aangeboden items
4
Verkochte items
4
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
filters
Paul Redeker - Het werk van een surrealist kopen? Bied vanaf 450!
Paul Redeker (1961) Nederlands Het werk van een surrealist
Techniek Gemengde Techniek
Afmetingen 11.5 x 9 cm (h x b)
Gesigneerd Handgesigneerd
Drager Board
Ingelijst Alleen in Passe-partout
Openingsbod
€ 450
Bied mee Bied mee
Paul Redeker - Bollenveld en De Jacht kopen? Bied vanaf 125!
Paul Redeker (1961) Nederlands Bollenveld en De Jacht
Techniek Acryl
Afmetingen 40 x 40 cm (h x b)
Gesigneerd Handgesigneerd
Drager Canvas (Doek)
Openingsbod
€ 125
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Paul Redeker

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Paul Redeker? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Paul Redeker. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Paul Redeker en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Paul Redeker te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Paul Redeker!

Volg het aanbod kunst van Paul Redeker te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Paul Redeker te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Paul Redeker instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Paul Redeker kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Paul Redeker!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Paul Redeker kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Paul Redeker en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Paul Redeker via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Paul Redeker of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Paul Redeker?

Kunst kopen van Paul Redeker begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Paul Redeker, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Paul Redeker. Om meer kans te maken om de Paul Redeker te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Paul Redeker! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.