Paul Wessels (1951)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Paul Wessels
Paul Wessels (1951)

Paul Wessels (1951)

Kunstenaar

Paul WESSELS (Rotterdam 1951)

Aangeboden items
1
Verkochte items
2
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
FA. (1 x Favoriet)
filters
1 aangeboden items van deze kunstenaar
*list
grid
big-grid
Paul Wessels - Jan met Pet op Toneeltje kopen? Bied vanaf 1!
Paul Wessels - Jan met Pet op ToneeltjeSchilderij
Geplaatst doorgriffin
Eindtijd 09-02-2023 om 21:33
Jaartal1981
TechniekOlieverf
Afmetingen68.5 cm x 49.5 cm (h x b)
DragerPapier
IngelijstIngelijst

Kunst kopen van Paul Wessels

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Paul Wessels? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Paul Wessels. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Paul Wessels en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Paul Wessels te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Paul Wessels!

Volg het aanbod kunst van Paul Wessels te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Paul Wessels te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Paul Wessels instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Paul Wessels kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Paul Wessels!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Paul Wessels kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Paul Wessels en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Paul Wessels via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Paul Wessels of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Paul Wessels?

Kunst kopen van Paul Wessels begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Paul Wessels, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Paul Wessels. Om meer kans te maken om de Paul Wessels te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Paul Wessels! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.