Peter van Straaten (1935-2016)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Peter van Straaten
Peter van Straaten (1935-2016)

Peter van Straaten (1935-2016)

Kunstenaar

Peter van STRAATEN (Arnhem 1935 - 2016 Amsterdam)

Illustrator, politiek tekenaar, striptekenaar, cartoonist, publicist

Aangeboden items
1
Verkochte items
34
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
filters
Peter van Straaten - 3-luik Leeuwenhorst kopen? Bied vanaf 80!
Peter van Straaten (1935-2016) Nederlands 3-luik Leeuwenhorst
TechniekLitho
Afmetingen42 x 32 cm (h x b)
DragerKarton
IngelijstIngelijst
Openingsbod
€ 80
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Peter van Straaten

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Peter van Straaten? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Peter van Straaten. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Peter van Straaten en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Peter van Straaten te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Peter van Straaten!

Volg het aanbod kunst van Peter van Straaten te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Peter van Straaten te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Peter van Straaten instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Peter van Straaten kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Peter van Straaten!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Peter van Straaten kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Peter van Straaten en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Peter van Straaten via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Peter van Straaten of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Peter van Straaten?

Kunst kopen van Peter van Straaten begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Peter van Straaten, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Peter van Straaten. Om meer kans te maken om de Peter van Straaten te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Peter van Straaten! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.