Philip Boas (1949)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Philip Boas
Philip Boas (1949)

Philip Boas (1949)

Kunstenaar

Philip BOAS (Jakarta, 1949)

Aangeboden items
1
Verkochte items
6
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
FA. 
filters
Philip Boas - Het volk heeft leiders lief kopen? Bied vanaf 15!
Philip Boas (1949) Het volk heeft leiders lief
TechniekDroge Naald
Afmetingen25 cm x 32 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
Openingsbod
€ 15
Bied mee Bied mee
FA. (3)

Kunst kopen van Philip Boas

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Philip Boas? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Philip Boas. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Philip Boas en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Philip Boas te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Philip Boas!

Volg het aanbod kunst van Philip Boas te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Philip Boas te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Philip Boas instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Philip Boas kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Philip Boas!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Philip Boas kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Philip Boas en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Philip Boas via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Philip Boas of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Philip Boas?

Kunst kopen van Philip Boas begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Philip Boas, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Philip Boas. Om meer kans te maken om de Philip Boas te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Philip Boas! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.