Piero Dorazio (1927-2005)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Piero Dorazio
Piero Dorazio (1927-2005)

Piero Dorazio (1927-2005)

Kunstenaar

Piero Dorazio (Rome, 29 juni 1927 - Perugia, 17 mei 2005)was een Italiaans kunstschilder die gezien wordt als de vader van de Italiaanse abstracte kunst. Hij was lid van de in 1948 opgerichte Movimento d'Arte Concreta in Milaan.

Aangeboden items
3
Verkochte items
26
Nationaliteit
Italiaans Italiaans  
Links
Favoriet

Kunst kopen van Piero Dorazio

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Piero Dorazio? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Piero Dorazio. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Piero Dorazio en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Piero Dorazio te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Piero Dorazio!

Volg het aanbod kunst van Piero Dorazio te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Piero Dorazio te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Piero Dorazio instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Piero Dorazio kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Piero Dorazio!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Piero Dorazio kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Piero Dorazio en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Piero Dorazio via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Piero Dorazio of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Piero Dorazio?

Kunst kopen van Piero Dorazio begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Piero Dorazio, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Piero Dorazio. Om meer kans te maken om de Piero Dorazio te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Piero Dorazio! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.