Pierre Struys (1914-2001)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Kunstenaar
  6. >
  7. Pierre Struys
Pierre Struys (1914-2001)

Pierre Struys (1914-2001)

Pierre Struys (Alkmaar 1914 ? Lausanne 2001) exposeerde bijna 30 jaar. Zijn vroegere werk was ge_nspireerd door de Haagse School. De laatste tien jaar voor zijn dood, ontwikkelde zijn olieverfschilderijen naar een nieuw, intens kleurgebruik. Struys schildert naakten, zeelandschappen en stillevens.Kunsthandelaren in Zwitserland, Itali_ en Frankrijk zijn op zoek naar de impressionistische werken van Struys omdat ze makkelijk te verkopen zijn. Hierdoor zijn de werken maar zelden te zien in Nederland.Struys exposeerde in het Pushkin Museum in Moskou, de Van Straaten Gallery in New York en Mus_e Le Petit Palace in Geneve. Directeur Oscar Ghez van laatstgenoemd museum schafte regelmatig werk van hem aan.Struys bewonderde Willem de Kooning, werd vrienden met hem en werkte drie maanden met hem samen in zijn Studio. De resultaten van deze samenwerking zijn te zien in werken zoals ?NY Greenwich Village? Bron: Gallery McSorley - 's Graveland

Aangeboden items
0
Verkochte items
2
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
De gekozen filters geven op dit moment geen resultaat. U kunt andere filters proberen terug naar ons gehele aanbod.

Momenteel worden er helaas geen items van Pierre Struys (1914-2001) aangeboden. Bekijk ons huidige veilingaanbod.
Internationaal worden wel 1 items aangeboden. Klik hier om deze te bekijken.

Wilt u via e-mail een alert ontvangen wanneer er een item van Pierre Struys (1914-2001) wordt aangeboden, maak deze dan favoriet.

Wilt u zelf een item van deze kunstenaar in de veiling plaatsen? Dat kan en is zeer eenvoudig. Maak hier een account aan en plaats het in de veiling.


Ontdek Kunstveiling


Kunst kopen van Pierre Struys

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Pierre Struys? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Pierre Struys. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Pierre Struys en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Pierre Struys te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Pierre Struys!

Volg het aanbod kunst van Pierre Struys te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Pierre Struys te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Pierre Struys instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Pierre Struys kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Pierre Struys!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Pierre Struys kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Pierre Struys en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Pierre Struys via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Pierre Struys of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Pierre Struys?

Kunst kopen van Pierre Struys begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Pierre Struys, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Pierre Struys. Om meer kans te maken om de Pierre Struys te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Pierre Struys! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.