Piet Hakvoort (1915-2003)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Piet Hakvoort
Piet Hakvoort (1915-2003)

Piet Hakvoort (1915-2003)

Kunstschilder, Tekenaar

Piet HAKVOORT (Amsterdam 1915 - Veldhoven 2003)

Aangeboden items
1
Verkochte items
0
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
FA. 
filters
1 aangeboden items van deze kunstenaar
*list
grid
big-grid
Piet Hakvoort - Provence Frankrijk | fraaie aquarel kopen? Bied vanaf 35!
Piet Hakvoort - Provence Frankrijk | fraaie aquarelTekening / Aquarel
Geplaatst doortakamine
Eindtijd 02-02-2023 om 19:26
Jaartal1980
TechniekAquarel
Afmetingen45 cm x 56 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstIngelijst

Kunst kopen van Piet Hakvoort

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Piet Hakvoort? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Piet Hakvoort. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Piet Hakvoort en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Piet Hakvoort te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Piet Hakvoort!

Volg het aanbod kunst van Piet Hakvoort te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Piet Hakvoort te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Piet Hakvoort instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Piet Hakvoort kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Piet Hakvoort!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Piet Hakvoort kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Piet Hakvoort en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Piet Hakvoort via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Piet Hakvoort of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Piet Hakvoort?

Kunst kopen van Piet Hakvoort begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Piet Hakvoort, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Piet Hakvoort. Om meer kans te maken om de Piet Hakvoort te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Piet Hakvoort! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.