• Populair
 • Loopt vandaag af
 • 1e keer aangeboden
 • Vanaf 1 euro
 • Vandaag geplaatst
 • Laatste kans
 • Alleen aftersale
Deutsch
English
Français
Piet Hein van Asperen (1895-1969)
 1. Home
 2. >
 3. Kunstenaars
 4. >
 5. Piet Hein van Asperen

Piet Hein van Asperen (1895-1969)

Kunstenaar

Piet Hein van Asperen. Geboren te Harlingen op 8 februari 1895. Piet Hein woonde en werkte te Harlingen, Amsterdam, Rotterdam en sinds 1930 in Leeuwarden waar hij als ontwerper werkte bij de LPF. Trouwde op 24 juli 1922 te Harlingen met Appollonia de Boer (1897-1981), hij was toen kunstschilder te Rotterdam. Overleden in Leeuwarden op 5 november 1969. Van Asperen tekende, schilderde en aquarelleerde; stillevens, figuren, haven- en stadsgezichten.

Aangeboden items
1
Verkochte items
1
Nationaliteit
Nederlands
Links
Favoriet
FA. (6 x Favoriet)
filters
1 aangeboden items van deze kunstenaar
*list
grid
big-grid

Aftersale items

Onderstaande items zijn mogelijk nog beschikbaar. U kunt eenmalig een bod uitbrengen in de aftersale.
Aftersale
Piet Hein van Asperen - Stilleven kopen? Bied vanaf 300!
Piet Hein van Asperen - Stilleven

Schilderij

Geplaatst doorBuySale

Eindtijd05-03-2022 om 20:56

Periode1900 t/m 1944
TechniekOlieverf
Afmetingen77 cm x 66 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerCanvas (Doek)
IngelijstIngelijst

Kunst kopen van Piet Hein van Asperen

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Piet Hein van Asperen? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Piet Hein van Asperen. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Piet Hein van Asperen en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Piet Hein van Asperen te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Piet Hein van Asperen!

Volg het aanbod kunst van Piet Hein van Asperen te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Piet Hein van Asperen te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Piet Hein van Asperen instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Piet Hein van Asperen kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Piet Hein van Asperen!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Piet Hein van Asperen kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Piet Hein van Asperen en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Piet Hein van Asperen via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Piet Hein van Asperen of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Piet Hein van Asperen?

Kunst kopen van Piet Hein van Asperen begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Piet Hein van Asperen, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Piet Hein van Asperen. Om meer kans te maken om de Piet Hein van Asperen te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Piet Hein van Asperen! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.