• Populair
 • Loopt vandaag af
 • 1e keer aangeboden
 • Vanaf 1 euro
 • Vandaag geplaatst
 • Laatste kans
 • Alleen aftersale
Deutsch
English
Français
Pieter Hagoort (1887-1975)
 1. Home
 2. >
 3. Kunstenaars
 4. >
 5. Pieter Hagoort

Pieter Hagoort (1887-1975)

Kunstenaar

Pieter HAGOORT (Strijen 1887 - Grootebroek 1975)

Aangeboden items
1
Verkochte items
0
Nationaliteit
Nederlands
Links
Favoriet
FA. (3 x Favoriet)
filters
1 aangeboden items van deze kunstenaar
*list
grid
big-grid

Aftersale items

Onderstaande items zijn mogelijk nog beschikbaar. U kunt eenmalig een bod uitbrengen in de aftersale.
Aftersale
Pieter Hagoort - Remise Lutjebroek – Enkhuizen 1883 - 1884 kopen? Bied vanaf 750!
Pieter Hagoort - Remise Lutjebroek – Enkhuizen 1883 - 1884

Schilderij

Geplaatst doorartholland1978

Eindtijd22-03-2022 om 22:36

Periode1945 t/m 1999
TechniekOlieverf
Afmetingen68 cm x 93 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerBoard
IngelijstIngelijst

Kunst kopen van Pieter Hagoort

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Pieter Hagoort? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Pieter Hagoort. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Pieter Hagoort en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Pieter Hagoort te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Pieter Hagoort!

Volg het aanbod kunst van Pieter Hagoort te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Pieter Hagoort te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Pieter Hagoort instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Pieter Hagoort kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Pieter Hagoort!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Pieter Hagoort kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Pieter Hagoort en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Pieter Hagoort via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Pieter Hagoort of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Pieter Hagoort?

Kunst kopen van Pieter Hagoort begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Pieter Hagoort, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Pieter Hagoort. Om meer kans te maken om de Pieter Hagoort te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Pieter Hagoort! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.