Pim Lenos (1945)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Pim Lenos
Pim Lenos (1945)

Pim Lenos (1945)

Kunstenaar

Pim LENOS (Schiedam, 1945)

Aangeboden items
5
Verkochte items
45
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
filters
Pim Lenos - Stifttekening, Harlingen - Ingelijst kopen? Bied vanaf 1!
Pim Lenos (1945) Nederlands Stifttekening, Harlingen - Ingelijst
TechniekStift
Afmetingen51 cm x 66 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstIngelijst
Huidig bod
€ 15
3 biedingen
Bied mee Bied mee
Pim Lenos - Stifttekening, Zonder titel - Ingelijst kopen? Bied vanaf 50!
Pim Lenos (1945) Nederlands Stifttekening, Zonder titel - Ingelijst
TechniekStift
Afmetingen71.5 cm x 95.5 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstIngelijst
Huidig bod
€ 90
4 biedingen
Bied mee Bied mee
Pim Lenos - Gemengde techniek op doek, Zonder titel kopen? Bied vanaf 1!
Pim Lenos (1945) Nederlands Gemengde techniek op doek, Zonder titel
TechniekGemengde Techniek
Afmetingen50 cm x 50 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerCanvas (Doek)
IngelijstOp Spieraam
Huidig bod
€ 1
1 bieding
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Pim Lenos

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Pim Lenos? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Pim Lenos. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Pim Lenos en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Pim Lenos te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Pim Lenos!

Volg het aanbod kunst van Pim Lenos te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Pim Lenos te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Pim Lenos instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Pim Lenos kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Pim Lenos!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Pim Lenos kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Pim Lenos en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Pim Lenos via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Pim Lenos of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Pim Lenos?

Kunst kopen van Pim Lenos begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Pim Lenos, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Pim Lenos. Om meer kans te maken om de Pim Lenos te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Pim Lenos! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.