Pim Smit (1971)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Pim Smit
Pim Smit (1971)

Pim Smit (1971)

Kunstenaar

Pim SMIT: (1971) Ook wel bekend geworden als zijnde Herman's Brood beste vriend. Heeft veel van hem geleerd en nauw met hem samengewerkt.

Aangeboden items
1
Verkochte items
7
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
FA. (11 x Favoriet)
filters
1 aangeboden items van deze kunstenaar
*list
grid
big-grid
Pim Smit - Art meets cigare kopen? Bied vanaf 75!
Pim Smit - Art meets cigareSchilderij
Geplaatst doorPter
Eindtijd 04-02-2023 om 21:31
Jaartal2009
TechniekOlieverf
Afmetingen18 cm x 16 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerBoard
IngelijstNiet Ingelijst

Kunst kopen van Pim Smit

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Pim Smit? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Pim Smit. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Pim Smit en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Pim Smit te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Pim Smit!

Volg het aanbod kunst van Pim Smit te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Pim Smit te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Pim Smit instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Pim Smit kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Pim Smit!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Pim Smit kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Pim Smit en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Pim Smit via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Pim Smit of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Pim Smit?

Kunst kopen van Pim Smit begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Pim Smit, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Pim Smit. Om meer kans te maken om de Pim Smit te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Pim Smit! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.