Pompeo Pianezzola (1925-2012)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Pompeo Pianezzola
Pompeo Pianezzola (1925-2012)

Pompeo Pianezzola (1925-2012)

Beeldhouwer, Keramist

Pompeo PIANEZZOLA (Nove 1925 - Angarano 2012)

Aangeboden items
1
Verkochte items
0
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
FA. 
filters
1 aangeboden items van deze kunstenaar
*list
grid
big-grid

Aftersale items

Onderstaande items zijn mogelijk nog beschikbaar. U kunt eenmalig een bod uitbrengen in de aftersale.
Pompeo Pianezzola - Reliëf van keramiek, Villa Crespi Foglio - Ingelijst kopen? Bied vanaf 750!
Pompeo Pianezzola - Reliëf van keramiek, Villa Crespi Foglio - IngelijstBeeld / Object
Geplaatst doorVeilingmeester
Eindtijd 16-01-2023 om 21:26
Jaartal1998
TechniekKeramiek
Afmetingen72 cm x 57 cm x 4 cm (h x b x d)
GesigneerdHandgesigneerd

Kunst kopen van Pompeo Pianezzola

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Pompeo Pianezzola? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Pompeo Pianezzola. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Pompeo Pianezzola en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Pompeo Pianezzola te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Pompeo Pianezzola!

Volg het aanbod kunst van Pompeo Pianezzola te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Pompeo Pianezzola te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Pompeo Pianezzola instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Pompeo Pianezzola kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Pompeo Pianezzola!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Pompeo Pianezzola kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Pompeo Pianezzola en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Pompeo Pianezzola via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Pompeo Pianezzola of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Pompeo Pianezzola?

Kunst kopen van Pompeo Pianezzola begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Pompeo Pianezzola, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Pompeo Pianezzola. Om meer kans te maken om de Pompeo Pianezzola te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Pompeo Pianezzola! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.