Rafael Bartolozzi (1943-2009)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Kunstenaar
  6. >
  7. Rafael Bartolozzi
Rafael Bartolozzi (1943-2009)

Rafael Bartolozzi (1943-2009)

Rafael BARTOLOZZI (Navarra 1943- Vespella 2009).

Hij behoort tot de generatie artiesten die zich liet inspireren door het figuratieve en door Pop Art. In 1962 begon hij met studeren aan de Universiteit voor de Schone Kunsten in Barcelona.

In het begin van zijn carrière was hij gefascineerd van het abstracte werk van Millares, Saura and Tàpies, maar al snel viel hij terug op figuratieve kunst. Hij groeide uit tot een van de beste vertegenwoordigers van Pop Art in Spanje. In de jaren 80 maakt hij een sporadisch uitstapje naar het Informalisme, zonder het conceptuele en objectieve te vergeten, hetgeen zo typerend voor hem was.

Aangeboden items
0
Verkochte items
1
Nationaliteit
Spaans Spaans  
Links
Favoriet
De gekozen filters geven op dit moment geen resultaat. U kunt andere filters proberen terug naar ons gehele aanbod.

Momenteel worden er helaas geen items van Rafael Bartolozzi (1943-2009) aangeboden. Bekijk ons huidige veilingaanbod.

Wilt u via e-mail een alert ontvangen wanneer er een item van Rafael Bartolozzi (1943-2009) wordt aangeboden, maak deze dan favoriet.

Wilt u zelf een item van deze kunstenaar in de veiling plaatsen? Dat kan en is zeer eenvoudig. Maak hier een account aan en plaats het in de veiling.


Ontdek Kunstveiling


Kunst kopen van Rafael Bartolozzi

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Rafael Bartolozzi? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Rafael Bartolozzi. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Rafael Bartolozzi en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Rafael Bartolozzi te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Rafael Bartolozzi!

Volg het aanbod kunst van Rafael Bartolozzi te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Rafael Bartolozzi te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Rafael Bartolozzi instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Rafael Bartolozzi kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Rafael Bartolozzi!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Rafael Bartolozzi kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Rafael Bartolozzi en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Rafael Bartolozzi via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Rafael Bartolozzi of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Rafael Bartolozzi?

Kunst kopen van Rafael Bartolozzi begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Rafael Bartolozzi, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Rafael Bartolozzi. Om meer kans te maken om de Rafael Bartolozzi te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Rafael Bartolozzi! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.